0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Enquête over Student@work

Als RSZ (Rijksdienst voor Sociale Zekerheid) willen we graag beter begrijpen waar je als student tegenaan loopt als het gaat om je urenteller (de teller voor je contingent van 475 uren). Daarom vragen we je om deze korte enquête in te vullen. 

Dankzij jouw input begrijpen we de noden van de "echte gebruikers" beter, en kunnen we waar nodig bijsturen. Deelnemen duurt maar enkele minuten, we vragen niet naar persoonlijke gegevens, en alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

 

Alvas bedankt voor je tijd!

 

 

Opmerking bij de bescherming van persoonsgegevens

We bewaren op geen enkele manier je IP-adres. Alle antwoorden worden uiterlijk op 31/12/2021 gewist; ze worden in algemene zin behandeld, en zijn bedoeld om eventuele problemen vast te stellen die studenten ervaren bij het gebruik van de uurteller. We behandelen de antwoorden niet individueel.

De RSZ is verantwoordelijk voor de gegevens. Wie ze wil raadplegen, verbeteren of laten verwijderen, kan dat aanvragen via enquete2021@smals.be.

Wie van mening is dat de RSZ bepaalde persoonsgegevens niet correct verwerkt heeft, kan op elk moment klacht indienen bij: